Hur kan jag få sms lån trots betalningsanmärkning?

Har du en dålig kreditrating? Är det så att kronofogden just nu har en utmätning av din lön? Du kan få smslån trots betalningsanmärkning. Det är inget som kan förstöra mer än en orättvist utdelad betalningsanmärkning, ibland kan det kännas som att vissa företag bara ger sig tusan på att få ge en betalningsanmärkning. Allt för att någon lite snärtig handläggare tycker att betalningen inte kom in i tid. Smslån och betalningsanmärkningar är inte så mycket ovänner som exempelvis lån till bil eller hus.

 

Vill du låna kan du alltid nästan vända dig till en av de långivare som har valt att ge ut smslån till de med betalningsanmärkningar. Du kommer alltid att bli bedömd på ett sådant sätt att du inte känner att dina tidigare erfarenheter med ekonomi ligger dig i fatet. Inte sällan ringer det upp någon trevlig person från lånebolaget och frågar dig om din nuvarande situation. Kanske bäst av allt är att dessa människor verkar ha en förståelse för att folk med betalningsanmärkningar också vill kunna låna via sms.

När samtalet hålls behöver du inte väga din ord på guldvåg, utan desto mer du berättar hur du faktiskt har det desto mer verkar chansen öka att du faktiskt får ditt smslån beviljat. Har du inte en borgensman kan det vara något att ta hjälp av. En borgensman är någon som du kan ta in i de fall du behöver hjälp att få låna. Det händer ibland i de fall du har fått betalningsanmärkningar. Då kan långivaren kräva en borgensman och på det sättet se till att denne står som ansvarig i de fall du skulle missa en betalning. Borgensmannen står alltid samma risk som dig men bara om du väljer att inte betala. Betalar du så är egentligen borgensmannen onödig för du hade kunnat få ett smslån fast du hade betalningsanmärkningar.