Inred med stora tavlor

Allt som är större är inte bättre, det gäller inte för stora tavlor, här är det raka motsatsen. En stor tavla är kanske den mest upplyftande dekorationen ett rum kan få. Än mer för ett hem, en färgsprakande tavla med en gyllene ram snidade i finaste ekträ belagd med bladguld och målad av en vår tids konstnärer som lyckats göra sig ett namn i en teknik som har stått pall för tiden tryck. Lyckas du finna en sådan tavla då är din stora tavla också din stora passiva inkomst och din väldigt stora pensionsförsäkring.

inredningsdetaljer med stora tavlor

Det ska mycket till för att fylla alla kriterier, men om vi bryter ner dem ska du se att det är inte så svårt som den meningen ovan trots att den var extremt kryddad med adjektiv. Vi tar det från början. En färgsprakande tavla, en tavla med mycket färger och ett motiv som skjuter färger från tavlan på ett sådant sätt att det fullkomligen sprakar hur får vi till en sådan tavla. Enkelt du går igenom motiv på olika online butiker exempelvis mynewart.se. Tittar du nog hittar du ganska snabbt den tavlan vi beskrev i meningen innan. Se nu till att det är en stor tavla.

Den perfekta målningen

Därefter skulle vi ha en gyllene ram snidade i det finaste träslaget, här är det nästan enklare. Beställer du en tavla så klär alltid butiken in den i det material du vill att den ska ha och det gäller även ramen. Vill du ha en pianolackad ram så får du det såväl som en snidad ram målade med bladguld. Vår tids konstnärer har något gemensamt, de har ett namn. PÅ de allra flesta sidor kan du filtrera på tavlor som är målade av mer eller mindre kända konstnärer. Vilket gör det relativt enkelt att faktiskt ordna med att får fram en tavla målade av en konstnär som har gjort sig ett namn över Sverige och i vissa fall även världen.

Tavla målade med rätt teknik

Sista men inte minst den teknik som tavlan har målats med säger mycket om det framtida värdet. Olika tekniker betingar olika värden och det är inte sällan akvarell och oljemålningar sticker iväg då de auktioneras. Grunden till det är att motiven blir väldigt bildsköna speciellt för stora tavlor. Det är också lättare att få till konstnärer som kan måla med dessa tekniker vilket gör att det finns en stor massa där många har blivit väldigt duktiga. Det är den här kunskapen som sedan köparna får betala för, men då får de också en väldigt fin tavla.